Komentáře článku
S Primátorem v Kostelci
DOMÁCÍTo krásné město Kostelec, tedy vlastně Náchod. Na polské hranici, Kladském pomezí v údolí pod dominujícím zámkem a s pitoreskním kostelíkem a hotelem Beránek na náměstí.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
8. 2. 2009 19:24
8. 2. 2009 19:24
Poloraný červeňák používá víc cz pivovarů. Budvar se liší tím, že jako jediný používá hlávkový chmel namísto granulí (ty jsou ale spíš výhodou). Chmel. extrakt používá běžně i dost malých pivovarů a v chuti se to vždycky negativně neprojevuje (třeba Kácov). Spíš mně v tom článku potěšil p.sládek Zagora z Egenbergu tím, že ví, že by české pivo nemělo obsahovat různé pachutě. Měl by s tím ale něco začít dělat u svého piva a ve svém pivovaru aby nekazil ostatním malým pivovarům pověst.
Od: Zubr
8. 2. 2009 16:25
8. 2. 2009 16:25
Tvrdí-li článek Pivo je jako svíčková, že všichni (výrobci piva) mají stejné suroviny, ale jinak je namíchají, tak se zle plete. Snad ne záměrně. Je přece obrovský rozdíl mezi žateckým poloranným červeňákem, který používá Budvar jako jediný u nás a různými chmelovými náhražkami v pivech ze Staropramenu či Prazdroje. Což se pak samozřejmě odráží v kvalitě jednotlivých značek.
Od: Tomáš Semrád
8. 2. 2009 02:06
8. 2. 2009 02:06
No, já tu divnou chuť "vyzkoušel" pouze u té desítky, resp. tří desítek a všechny byly stejně zvláštní, všechny měly stejnou výrobní šarži. U jiných třeboňských lahváčů to říct nemohu, páč jsem je neměl.
Od: tomas
3. 2. 2009 18:14
3. 2. 2009 18:14
Mě by jen zajímalo jak vypadá ta spolupráce Regenta s tím britským pivovarem a kolik piva tam putuje. Hledali v čechách kvalitní místní ležák, ale lahvovej Regent je momentálně celkově nic moc, tak nevím jak se tam na tohle pivo angláni tvářej.
Od: Tomáš Semrád
2. 2. 2009 21:27
2. 2. 2009 21:27
Tome, co se týká chuti, resp. kvality desítkového Regenta, musím s tebou bohužel souhlasit. Ovšem vůně mokrého hadru to je ještě hodně slušně napsáno...Bohužel, a to je Regent pro mě srdeční záležitost!
Od: tomas
29. 1. 2009 13:05
29. 1. 2009 13:05
Jo jo, stout je výbornej a i pšenice je stabilně dobrá. S tou polotmavou 13% to ale nechápu. Točený jsem ale neměl tak nevím jestli to není problém jen u lahvovýho. Obojí koupeno v Tescu, kde se s pivem taky moc nemažou. Skladování na slunci,lahvový naházený na basách dnem vzhůru. Taky je možný že jim to pivo v těch mrazech někde přemrzlo a pivovar je v tom nevinně.
Od: Petr Buriánek
29. 1. 2009 10:03
29. 1. 2009 10:03
Letos jsem měl od Primátora jenom Stout a byl výborný.
Od: tomas
28. 1. 2009 22:14
28. 1. 2009 22:14
Tak nevím, ale v Náchodě to před prodejem pivovaru snad sabotujou. Zakoupil jsem lahvovou polotmavou 13% už podruhý během krátký doby a do původní výborný chuti to má daleko. Pít se to moc nedalo. Světlá 12% má taky zvláštní pachuť. Co se to děje? 10% Regent nepitelná s vůní mokrýho hadru, 11% Polička taky s podpisem novýho sládka žádná sláva a 10% Černá Hora sklepní taky podivná pachuť. Aspoň že to ostatní z ČH(Kvasar, granát a borůvka) bylo výborný.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT