Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Ve Vyškově snad ne naposledy.

DOMÁCÍ
21. 3. 2008 18:30 autor: tomas
Čtenářů: 8423 | Fotogalerie
Komentáře: 1
Menší okresní moravské , celkem fádní město Vyškov , se nemůže zrovna chlubit nějakým seznamem pamětihodností a zajímavostí , ale pro pivního nadšence svojí velkou zajímavost narozdíl od jiných měst přece jen má. Oním místem je samozřejmě stále fungující pivovar .


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Tomáš Semrád
9. 11. 2008 23:09
To každopádně, že vyškovské pivo patří mezi to nejlepší co současná pivovarská komerční sféra nabízí. Bohužel je pravda ta, že pokud o něm budou rozhodovat soudruzi z Jihomoravských pivovarů, bojím se o něj. 50 000 hl ročního výstavu by letos bylo zázrakem, vyškovský pivovar jede ani ne na 20% své výrobní kapacity a to je tragédie. Škoda, že nebyl pronajmut nedalekému pivovaru Černá Hora, resp. jeho majiteli, panu Fuskovi, který o něj několikrát v poslední době projevil vážný zájem. na druhou stranu je velkým štěstím, že investice do výrobních technologií nejsou nutné, jinak už by byl mezi mrtvými. I já ale nevěřím, že se položí, i když se hodně ohýbá k zemi, nezlomí se a nakonec povstane. Sic prochází v poslední době velmi těžkým obdobím a v jeho ředitelské sesli za poslední rok už sedí třetí "říďa", pevně věřím, že ho dovede alespoň k těm 50 tisícům hl. I já se budu snažit seč to půjde a i příští rok, třetí v řadě, budu pravidelně vyškovské pivo si kupovat domů. Vyzývám všechny opravdové fajnšmekry, zachraňme vyškovský pivovar svojí "nezřízenou konzumací" jeho výborných piv!!!!!!!!!Zaslouží si být mezi námi!
A ještě malá poznámka k sortimentu. Vlajkovou lodí pivovaru je světlá 11 Džbán, nikoli polotmavá. I když je pravda, že svého času se ve Vyškově vařila polotmavá 11 s názvem Řezák, stáčená pouze do sudů, dnes si však nejsem jist, že se toto pivo pravidelně vyrábí. A Jubiler, to je opravdová lahůdka!!
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT