Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Pivní zpravodaj 10.4.

ZAJÍMAVOSTI
10. 4. 2008 22:52 autor: tomas
Čtenářů: 9803
Komentáře: 1
Výběr pivních článků z tisku a internetu z poslední doby.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Tomáš Semrád
27. 12. 2008 13:42
K některým zde uvedeným příspěvkům po cca 8 měsících jen toliko málo poznámek.
Ad "Znojemský pivovar utlumuje výrobu":
no, musím se přiznat, ač to možná bude znít divně, že mi lahvová desítka "Naše pivko", vyráběná ve Starobrnu, paradoxně chutná víc než když se vařila v domovském Hostanu. A to jsem jich letos vypil hodně, abych si to několikrát potvrdil. U jedenáctky "Hradní" už jsem takový pocit neměl...
Ad "Když nám chutná jdeme na pivo": ta diskuse pod tím článkem je opravdu "par excellence" aneb když prostý nezaujatý lid promluví, místy jsem se už tak dlouho dobře nepobavil:-), i když většinou pravda a víc než pravda!
Ad "Z Chomutovska už pivovary zmizely": řekl bych, že některé pasáže jsou taktéž úsměvné, zvláště ty ve spojení "pivní znalci a globální piva", a někdy to na mě působilo jako trochu vše zplácáno do jednoho pytle...
Ad "Nejlepší české pivo? Litovel": s tím se dá dle mého soukromého názoru jen 100% souhlasit. Když ne nejlepší, tak z průmyslově vařících pivovarů u nás určitě jeden z nejlepších a nejpoctivějších, na Litovel nedám dopustit. Před nedávnem jsem si dovezl přímo z pivovaru něco lahvových jedenáctek Moravanu a moc jsem si na nich pochutnal! Doufám, že jim to dlouho zůstane!
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT