Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Cesta z města

DOMÁCÍ
8. 11. 2008 00:00 autor: tomas
Čtenářů: 10086 | Fotogalerie
Komentáře: 13
Mám rád filmy režiséra Tomáše Vorla a poetická venkov si idealizující Cesta z města mi už dříve byla inspirací k výletu do končin kde se film natáčel. Letos jsem si rád zopakoval výlet do poněkud opuštěného kraje na rozhraní plzeňského a karlovarského kraje, kde se i lišky cítí trochu osaměle.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Luděk
10. 11. 2008 10:15
Odkaz na ranč Havraní kámen: http://www.volny.cz/ranchr
e-mail na správce stránek o Rabštejně (možná bude něco o té hospodě na náměstí vědět)
info@rabstejnnadstrelou.wz.cz
Hospoda v Nečtinech je stále na stránkách pivovaru Chodovar vedená s jejich pivem na čepu (byl jsem v Nečtinech předloni). Mmch, nemohli bychom si tykat? :-)
Od: tomas
9. 11. 2008 23:04
Je to posmutnělý kraj jako třeba i Český les nebo Slavkovský les, ale má zvláštní kouzlo. V Nečtinách jsem byl před pár lety taky, ale tenkrát měli v hospodě na Radnici jen géčko. S tím Rabštějnem jste mně překvapil. Byl jsem tam asi 3x a ten pension jsem nezaregistroval. Nevíte jak dlouho už ta hospoda na náměstíčku nefunguje? Je tam německý nápis, ale asi zbyl po nějakých filmařích.Původní určitě není.
Od: Luděk
8. 11. 2008 17:27
V nedalekých Nečtinech v restauraci Na radnici točí Chodovar a přímo v Rabštejně funguje penzion s restaurací Havraní kámen (přeložte si do němčiny) - za žid. hřbitovem u řeky Střely - na čepu PU a G. Zvláštním zůsobem posmutnělý kraj, ale nádherný...
Stránky : << 1 2
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT