Komentáře článku
Pivovarské restaurace
DOMÁCÍJihlava, Havlíčků Brod, Přerov. Města, která mají společného více, než by se mohlo na první pohled zdát. Společným jmenovatelem jsou nejen pivovary, ale i nově vzniklé či zrekonstruované pivovarské hospody.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: Jiri.J
14. 1. 2009 12:40
14. 1. 2009 12:40
To Jirka Káňa. Mě taky chutnalo nejvíc v Popovicích, ale už jsem V Pejhřimově dlouho nebyl. Tak jsem hrozně rád, že se Poutník natrvalo zabydlel v Brně. Dnes ho považuji za naše Nej z průmyslových pivovarů.
Od: Dwarf
14. 1. 2009 11:25
14. 1. 2009 11:25
to LiborP. Poutníka mají na ulici Boženy Němcové v KrPoli (býval tam Krakonoš)
Od: LiborP
14. 1. 2009 09:17
14. 1. 2009 09:17
Kde mají v Brně Poutníka? Mně se v okolí Pelhřimova nejvíc zamlouvala venkovská hospoda v Bělé u Počátek. Nejnže měli dobrou pelhřimovskou desítku za cenu víc než příznivou, ale dýchalo to takovou starobylo atmosférou.
Od: Tonda
14. 1. 2009 09:04
14. 1. 2009 09:04
Chlapci, když už budete v Pejru nebo Humpolci, zajeďte "na jedno" i do Budějc. Ležák z Budvaru bude pořád tím poctivým, klasicky vařeným českým pivem jako za časů, kdy výrobě šéfoval sládek Tolar. Mimochodem, taky vám při čtení té zprávy došlo, že stárneme? -:)
Od: Jiří Kaňa
14. 1. 2009 08:36
14. 1. 2009 08:36
V Popovicích (místními je podnik nazýván "Mrtvola") je to pořád dobré a 12% Poutník se na čepu pořád drží. Dokonce mi tam chutná víc než na "Střepu".
Od: Jiri.J.
13. 1. 2009 17:48
13. 1. 2009 17:48
V Cerekvi byl Poutník vždy OK:-)) Sympatické a poetické místo. V Pelhřimově mi kdysi dávno chutnalo i v pivnici Popovice, ale jak to tam vypadá teď. Střepina je klasikou. U nás v Brně už máme taky svého Poutníka. 12% filtrovaná i nefiltrovaná. Teď 14% rovněž i nefiltrovaná. Ošetření skvělé (vždyť je za výčepem již téměř legendární Evžen). Jen je tam trošku více zakouřeno, což mě osobně vadí.
Od: Jiří Kaňa
13. 1. 2009 08:23
13. 1. 2009 08:23
Je to svérázný podnik s rázovitou klientelou. Umakartové stoly, na čepu 12% Poutník a kolem svátků i 14% Zajímavé je, že chlapíci tam dost často popíjejí lahového 12% Poutníka za cenu točeného (které je naprosto v pořádku). Dobré je, že se tam nekouří.
V případě Pelhřimova nemám s "bufeťáctvím" problém :-)
V případě Pelhřimova nemám s "bufeťáctvím" problém :-)
Od: Roman Holoubek
13. 1. 2009 06:44
13. 1. 2009 06:44
Jirko, za chvíli si o Tobě bude každý myslet, že jsi bufeťák. Ale dík zy tip - na velikonoce bychom se mohli potkat v bufáči v Pelhřimově na 14.
Od: Dwarf
12. 1. 2009 14:54
12. 1. 2009 14:54
Pivovarskou v HB mám moc rád :-) tuplák qasnicové 12° za 32, no nekup to a nepochutnej si :-)
Od: Jiří Kaňa
11. 1. 2009 19:32
11. 1. 2009 19:32
Jojo, v Pelhřimově na Střepině mají Poutníka 10 a 12, když jsem tam byl v prosinci, byla na čepu ještě něfiltrovaná desítka. Kromě toho čepují i 11% Regenta, 10% Gambrinus, Prazdroj a snad i Birell.
U pivovaru je prodejna lahvového a sudového piva.
Kolem Vánoc a Velikonoc lze doporučit i bufet u autobusového nádraží, kde bývá na čepu i sváteční čtrnáctka.
Mně osobně Poutník nejvíc chutná v nádražce v Horní Cerekvi.
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.U pivovaru je prodejna lahvového a sudového piva.
Kolem Vánoc a Velikonoc lze doporučit i bufet u autobusového nádraží, kde bývá na čepu i sváteční čtrnáctka.
Mně osobně Poutník nejvíc chutná v nádražce v Horní Cerekvi.
© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT