Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Novopacký pivovar

DOMÁCÍ
21. 1. 2009 00:00 autor: tomas
Čtenářů: 12407 | Fotogalerie
Komentáře: 5
Tísíce turistů mířících a spěchajících do Krkonoš, projedou každý rok hlavním tahem přes Novou Paku, aniž by mnozí z nich něco tušili o existenci tamního pivovaru a zastavili se v některé z hospod, či zakoupili při cestě něco z místní pivní lahvové produkce.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: BCH
5. 1. 2013 18:08
To Pavel: Když tady píšete že jste pivař a ochutnal jste hodně značek, můžete tady napsat alespoň 5 značek ČR (Vaše TOP 5 ČR piv) , které Vám nejvíce chutnají ? Díky.
Od: Pavel
3. 1. 2013 21:01
A to se snažíte prodávat v Bille jo? Naštestí jsem to zatím jinde neviděl:-(
Od: pavel
3. 1. 2013 20:59
Dneska mi přítelkyně koupila na zkoušku váš patok:-( Jen jsem si k tomu čuchnul a málem jsem se pozrvracel no anemluvě o nasládlé chuti.To co vyrábíte není pivo ale chcanky.Divil bych se kdyby někomu ten váš patok sladkej a smradlavej někomu chutnal.Jsem pivař a ochutnal jsem hodně značek ale to co vyrábíte vy jsem teda ještě opravdu nepil.Je to levný patok pro bezdomovce.
Od: tomas
21. 1. 2009 09:29
Něco na tom bude. Nevzpomínám si jestli je varní kotel vytápěn přímo uhlím, ale myslím, že to uhlí s tím má něco společnýho. Každopádně by to chtělo názor nějakýho pivního technologa, co za tím přímo stojí.
Od: Milan
21. 1. 2009 08:07
Hezky psaný článek, mám však poznámku k oné "uhelné chuti". Domnívám se, vzhledem k zveřejněnému snímku haldy uhlí, že otop varny je uhlím, tímto není kotel varny zahříván stejně po celém obvodu a v místě silnějšího ohřevu se karamelizuje cukr.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT