Komentáře článku
Popíjení pod mostem
DOMÁCÍMěl jsem cestu na Vysočinu, volné odpoledne a tak jsem se po krátké úvaze rozhodl zajet po delší době na pivo pod most.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
30. 3. 2009 12:58
30. 3. 2009 12:58
Jinak souhlasím že s rybama je to v českých hospodách slabota. Tady jsem právě ocenil, že se zaměřují na český ryby a ne jako třeba v Kamenným Přívoze, kde nabízí 10 metrů od Sázavy v restauraci Pohádka žraloka. Nechápu proč. Tyhle venkovský pokusy o světovost prostě nechápu.
Od: tomas
30. 3. 2009 12:44
30. 3. 2009 12:44
to P.Vácha: Díky za druhej pohled. Je to asi jako s pivem, jednou výborný podruhý nic moc. Já byl tentokrát se vším spokojen a o tom článek je. O tom jakej mají dlouhodobej standard by mohl spíš napsat někdo kdo tam chodí pravidelně a to já zatím po 2 návštěvách nejsem.
to Energetik: U Bezoušků jsem se zrovna stavil na chvíli tuhle sobotu a desítku dal. Pořád dobrá, ale řekl bych, že v létě mi chutnala přeci jenom víc. Přibyla tam nová pěkná pivnice vlevo od vchodu a předělávají taky celou zahradu, kde bude během dubna úplně nová pizzerie.
to Energetik: U Bezoušků jsem se zrovna stavil na chvíli tuhle sobotu a desítku dal. Pořád dobrá, ale řekl bych, že v létě mi chutnala přeci jenom víc. Přibyla tam nová pěkná pivnice vlevo od vchodu a předělávají taky celou zahradu, kde bude během dubna úplně nová pizzerie.
Od: Energetik
30. 3. 2009 12:24
30. 3. 2009 12:24
Když jste se zmínil o těch desítkách, doporučuji dle mého tu nejlepší v našich podmínkách - Bezouškovu desítku z Průhonic.
Od: Petr Vácha
30. 3. 2009 11:48
30. 3. 2009 11:48
Je mi líto, ale pokud "má zdejší kuchyně něco do sebe", tak je to podle mých posledních dvou návštěv naprosté fiasko v předloženém candátovi, kterého se kuchařovi podařilo chuťově přerazit a zcela zkurvit laciným a nevábným houbovým přelivem. Bohužel i zde platí - s rybami to v našich končinách bývá spíš tou horší stranou vzhůru. Rybí škvarky nicméně k pěníkovi doporučuji.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT