Komentáře článku
Návštěva u Herolda
DOMÁCÍCo je malé, to je hezké a platí to i u pivovarů, kde právě v těch menších má klasická výroba piva lidštější rozměr.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
7. 7. 2011 22:28
7. 7. 2011 22:28
Jo vzpomínám, že si mi to říkal, ale tenkrát sem to nevěděl. Vypadá to jako nový, ale je fakt, že takový korýtko už se dneska snad asi nedělá..
Od: Qwjeták
7. 7. 2011 09:50
7. 7. 2011 09:50
To není nový, ale repas korýtek (opravdu zachráněných před sběrem) ze Vsetína a Kroměříže.
Od: tomas
1. 6. 2009 11:17
1. 6. 2009 11:17
To je zajímavý, ale hlavně že slouží. Taky ho mohl nějakej šikula dát do sběru, když pivovar v Kostelci končil. Všiml jsem si, že máte v Kostelci fungl nový.
Od: Qwjeták
1. 6. 2009 09:59
1. 6. 2009 09:59
Jen pro upřesnění scezovací korýtko pochází z černokosteleckého pivováru. O způsobu získání budu mlčet, hlavně že slouží dobré věci.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT