Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Toulka Nepomuckem

DOMÁCÍ
18. 7. 2009 01:13 autor: tomas
Čtenářů: 10668 | Fotogalerie
Komentáře: 4
Do vlídné krajiny jihozápadních čech mne nezavál osud, ale ona jarní sobota byla jen a pouze o obyčejném výletu do jednoho zajímavého koutu čech, který mnoha zajímavostmi oplývá.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: tomas
20. 7. 2009 10:31
pro Chody: Ale jo. Při troše hledání by se určitě zajímavý pivko našlo. Kdo hledá najde! Tohle taky nebyl seznam všech hospod v Nepomuku a okolí, ale jen jsem referoval o tom co mi přišlo ten den do cesty. O Vyskočilce jsem se zmínil právě hlavně kvůli tomu kuželníku a atmosféře jak z roku 1960. Pravidelně bych tam na pivo taky určitě nechodil. Prazdroj i Gambáč si sem tam dám, když nic jinýho není a nestydím se za to jako mnozí kolegové. V Nepomuku mi PU opravdu ten den chutnal. Je možný že tam jindy nějakej filuta třeba podtáčí místo PU géčko a potom chutná PU vodově.....
Od: Chody - Pivní.info
20. 7. 2009 09:27
Asi by se slušelo zareagovat pár slovy.
Ad Nepomucko: Dát si pivo na Knárovce (Na Vyskočilce) by mě ani nenapadlo. K Švejkovi také už hned tak nepáchnu - naposledy Prazdroj chuťově naprosto vodový. Škoda, že jsi nezavítal na druhou stranu náměstí, kde bys dostal v restauraci Coffe Shop alespoň kvasnicové Svijany a hned vedle v řeznictví točeného Herolda 12, ale tady nevím, jak je otevřeno. Jinak v Klášteře pod Zelenou horou bys narazil na Platan 11.
Ad. jihočeská piva: Strakonice prodávají v obchodě na nádraží, takže nemá cenu si konkurovat. Platana v nabídce mám, ale musím uznat, že je to to nejhorší, co tam mám, bohužel. Ostatní jč. mi v lahvové podobě nějak nesedí. Takže radši lepší piva z větší dálky.
Od: tomas
18. 7. 2009 20:41
O viklanu u Kadova nemám tušení. Musím si o tom něco vygooglit. S tou Odysseou jsem to z jejich stránek pochopil, že to budou tihle veteráni. Mimochodem jejich www.kreteni.cz jsou taky zajímavý....Na Vrčeň jsem si vzpomněl, ale už ji ten den nestihnul. Byli jsme tam ale shodou okolností jednou později při cestě z Březnice a v nápojce nějakou tržbu udělali. Škoda, že podobný pivní obchůdky nejsou v každý větší vesnici jako v Bayern. Chybělo mi tam snad jen něco z jihu čech. To už je tam opravdu taková pivní mizérie jak se povídá, že už ani pivní guru pivům z jč nevěří? Překvapilo mě, že pan domácí (starší) pije i při takový nabídce v garáži starouše, ale je to asi všude stejný. Můj otec je v tomhle taky ztracenej případ a i přes mojí občasnou osvětu si tu bídu ze Smíchova nebo Popovic dobrovolně kupuje.
Od: Luděk
18. 7. 2009 19:54
Tomáši, když jsi tak trochu rejdil v našem jihozápadočeském revíru, tak věz, že hospodu Na statku v Poli provozují manželé Běhaví. Bývají tam mj. koncerty a představení pro děti. Václav je duše skupiny Odyssea, a ta je léta letoucí na Plzeňsku v oblibě (podobně jako Brutus!). A viděl jsi viklan v blízkém Kadově?
A když už jsi byl v Nepomuku, mohl jsi navštívit sousední Vrčeň a udělat nějakou útratu u Chodyho :-)
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT