Komentáře článku
Kančí hody v Žamberku
DOMÁCÍŽamberecký pivovárek funguje už hezkou řádku let, ale tamní Kanec mi stále unikal. Setkal jsem se s ním snad jen na jednom ročníku pražského Vánočního trhu v Holešovicích, kde mne pravda tehdy moc neoslovil.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
10. 8. 2009 21:40
10. 8. 2009 21:40
Jo zajímavý to je, ale beru to tak, že pan Kalous je svéráz a tak je to prostě Stout na východočeský způsob. Suroviny typu Cikorky v dnešní době nemají v pivu co dělat, ale jako jednorázový experiment budiž. Jinak tmavý Medvěd byl nebo ještě je barvený kulérem, takže taky žádná výhra, i když chutově to taky není propadák.
Od: Jiří Kaňa
10. 8. 2009 15:10
10. 8. 2009 15:10
Zajímavé s tou cikorkou. Svého času přiznávali ve složení tmavého Berounského medvěda meltu.
Cikorka by měla být z čekanky, což jako stoutová surovina moc nezní. Kdežto melta je snad pražená obilovina a to má ke stoutu přece jen výrazně blíž.
Cikorka by měla být z čekanky, což jako stoutová surovina moc nezní. Kdežto melta je snad pražená obilovina a to má ke stoutu přece jen výrazně blíž.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT