Komentáře článku
Podkrkonošským podzimem
DOMÁCÍPrvní říjnový víkend prosluněný počasím babího léta byl nepochybně bohatý na události.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
11. 10. 2009 14:35
11. 10. 2009 14:35
J.Kaňa: Napsal jsem to špatně. Řeže se 12ka z 11 a 13.
Od: Jiří Kaňa
11. 10. 2009 10:20
11. 10. 2009 10:20
Zajímavé. Já myslel, že je to tam přesně naopak. U jednoho článku na PI byly fotky z novopackého sklepa, kde to byla samá 16%, 14% a 11%. (http://pivni.info/exkurze/500-den-otevrenych-dveri-v-nove-pace.html). Vaření 11% (ona to beztak nebude jedenáctka, když je to výčepní) na stupňovitost by napovídalo i to, že bývá k dostání i nefiltrovaná.
Jojo, pivo je stejně z vody. Smutný... :-(
Jojo, pivo je stejně z vody. Smutný... :-(
Od: tomas
9. 10. 2009 14:41
9. 10. 2009 14:41
Vloni to bylo tak, že všechno bylo na stupňovitost kromě 11%, kterou řezali před stočením z tanků z 12% a 10% stejně jako to dělají třeba v Hlinsku. Tamní sládek (jako i jeho kolegové jinde) byl ale hágébéčku v rozhovoru docela nakloněnej. Klasickej agrument, že pivo je stejně z vody.....
Od: Jiří Kaňa
9. 10. 2009 11:26
9. 10. 2009 11:26
Jak je to dnes v Nové Pace s vařením na stupňovitost?
Od: pechi
8. 10. 2009 23:29
8. 10. 2009 23:29
ještě upřesnění-pivovar v Čisté již nestojí delší dobu, ale místo by mělo být správné. nad budovou jsou ve stráni zasypané pivní sklepy a pod ním pod silnicí leží ten rybník...
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT