Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Kamenné pivo

ZAJÍMAVOSTI
11. 8. 2010 21:28 autor: tomas
Čtenářů: 6098 | Fotogalerie
Komentáře: 4
Ačkoli je v současné době kladen hlavně u velkých pivovarských koncernů důraz na ekonomiku pivovarské výroby, tak se zároveň nedá předhlédnout (konkrétně tedy u našich západních sousedů) trend oprašování starých, často už skoro zapomenutých metod vaření piva, kde ekonomika výroby nehraje rozhodně hlavní roli.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Honza Svetpiva.cz
13. 8. 2010 17:59
Skandinavie takwe nejspis bude. Bavil jsem se na Svetovem pivnim poharu letos v Chicagu se sladkama z Norska a Svedska a vyzvidal jsem nakurovana piva. Tusim, ze zminovali i tato piva....
Od: pechi
13. 8. 2010 09:44
Tak po letech jsem si to znovu přehrál a obnovil. V pivnici U tygra rozhovor s mladým O. Hejmou, kterýho přeložili do holandštiny jako Hamer :-)
Od: tomas
13. 8. 2010 09:20
Jiri.J: Dík za doplnění. O tomhle pivu jsem nevěděl. Taky jsem někde slyšel, že se Steinbier dělal snad i někde ve Skandinávii, ale to nemám ověřený.
Od: Jiri.J.
12. 8. 2010 18:18
Pivovar Neustdat nebyl posledním výrobcem stylu Steinbier. Jeho výrobu převazal Privatbrauerei Franz Josef Sailer. Marktoberdorf. Pivo se jmenovalo ALTENMÜNSTER- STEIN BIER- Obergärige
Typ: stein bier- obergärige. Alc. 4,9%Vol. Stamm 11,6%. P 11. Svrchně kvašené.
Vynikající, uklidňující. V chuti nádherně sladové, s náznakem karamelu a se stopou po whisky.
Lahvové 0,5l /bügelflasche/.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2017 | Provozováno na RS MAXSOFT