Komentáře článku
V domově Rampušáka
DOMÁCÍV dnešní době sice není problém postavit malý pivovar prakticky kdekoliv, ale návrat pivovaření do původních pivovarských prostor je asi tou nejlepší variantou, neb je jednak na co navazovat a rozlehlejší pivovarský areál skýtá přeci jen větší možnosti rozvoje než pouhá hospoda s varnou (nic proti nim).Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: tomas
11. 11. 2010 12:57
11. 11. 2010 12:57
phrabina: Taky je to zatím velikostí minipivovar, i když v budovách průmyslovýho pivovaru. 500 hekťáků by je určitě neuživilo, ale letos to bude určitě víc a navíc přináší hlavní zisky prodej sladu, sladovýho výtažku a asi i provoz toho bowlingu.
Od: phrabina
11. 11. 2010 11:55
11. 11. 2010 11:55
Nějak se nemohu dopočítat, ale může být průmyslový pivovar s ročním výstavem 500hl rentabilní? Každopádně přeji provozatelům úspěšné fungování a světlé zítřky. Vedou mě k tomu čistě sobecké důvody, Rampušák mi chutná a pivovar se mi líbí.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT