Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Tradice realitou

ZAHRANIČNÍ
12. 8. 2008 21:50 autor: tomas
Čtenářů: 10426 | Fotogalerie
Komentáře: 4
Když se řekne tradice a kvalita, nemusí to nutně znamenat zvlášť u produktů velkých firem jen prázdné heslo vyrobené v kanceláři nějaké reklamní agentury, opakující se v každodenní televizní reklamě. Může to také znamenat realitu. Zeptat se zároveň nějakého mnichováka na to, jaké je to nejtradičnější a i nejoblíbenější místní pivo, tak odpověď je většinou celkem jednoznačná. Augustiner !


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: tomas (www.pivniobzor.cz)
25. 8. 2008 11:34
No mě jejich tmavé chutnalo, i když bylo na můj vkus trochu sladší. Pšenic jsem ochutnal v Bavorsku taky spoustu lepších, ale v rámci srovnatelně velkýho pivovaru, který se musí zavděčit masám (a v porovnání třeba s podle mně vyloženě slabým Erdingerem) je to dobré pitelné pivo. V Augustiner keller točili Maibock v květnu když jsem tam byl, tak by mohli točit i ten Oktoberfest, ale přesně to nevím.
Od: Petr Žalio
23. 8. 2008 13:33
ěkný článek. Naprosto souhlasím, Augustiner je nejchutnější mnichovské. Zejména jejich piva ze světlých sladů-na ty jsou opravdu experti - Hell, Export Edelstoff,Pils a hlavně Hell Bock a fanastický Oktoberfest Hell (na čerstvou várku již netrpělivě čekám). Slabší je weiss a taky tmavé verze Dunkel Lager a Dunkles Doppelbock - sládek je pravděpodobně machr na světlá a nějak se mu nedaří uvařit dobré mnichovské tmavé, nicméně jeho helles vše plně vynahradí! Dotaz: nevíte zda točí také Oktoberfest Hell z dřevěných sudů v Augustiner-Kelleru nebo v pivnici během září, října? Díky
Od: tomas (www.pivniobzor.cz)
13. 8. 2008 15:23
Díky za pochvalu. Pivo jsem si tam fotil, tak se ještě zkusím po fotce podívat. Jinak nějakou kritiku neberu jako útoky konkurence. Všichni jsou na jedné lodi, tak snad žádná konkurence není.Alespoň tedy doufám. Nikdy se nejde zavděčit všem a tohle jsou jen amatérské stránky.
Od: Energetik
13. 8. 2008 12:54
Výborný článek, u kterého mi chybí snad jen fotky piva z pivovarské restaurace :-) Článek výborný, stejně jako celý nový web, o kterém se bohužel ještě moc neví. Zdejší články jsou psány poutavě a jsou doplněny krásnými fotografiemi. Osobně mi vůbec nevadí nějaké drobné chybky atp., osobně mi tyto výtky /stejně tak místy nesmyslné známkování článků/ přijdou jako útoky od konkurence. Doufám, že Pivní Obzor se bude nadále rozvíjet a autor(ři) budou mít stále dostatek sil informovat ostatní o novinkách a zajímavostech nejen v českých pivovarech!
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT