Komentáře článku
Špaldové pivo
ZAJÍMAVOSTIKlasickou obilovinou určenou k výrobě sladu, respektive piva je samozřejmě ječmen, případně pšenice. Na západ od našich hranic se ve velmi omezené míře užívá ale i žito či oves a alternativní obilovinou, která se hlavně v posledních letech dostává na řadu, je i špalda.Přidat komentář Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Od: Roman Holoubek
8. 1. 2009 14:58
8. 1. 2009 14:58
Dinkelbier z Hauzenbergu jsem měl, měl jsem i pár věcí z Riedenburgu. Vyzdvihl bych především jejich HISTORISCHES EMMERBIER - to byla skutečně lahůdka. Někde byla před časem diskuze na téma bio pivo. Někteří komentátoři haněli tato piva. Nevím a nechápu proč. Většinou jsem se setkal s pitelnými věcmi.
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT