Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Haškova Lipnice

DOMÁCÍ
29. 7. 2009 00:00 autor: tomas
Čtenářů: 11707 | Fotogalerie
Komentáře: 2
Ne, nebude řeč o komunisty protěžované a masově navštěvované kulturní akci Haškova Lipnice, jejíž zlaté časy jsou již dávno minulostí a vzpomínkou pro pamětníky.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Martin Hašek
23. 7. 2012 21:46
Podařilo se nám obnovit tradici HAškovy Lipnice, jako z let dávno minulých!!!! www.haskovalipnice.info, 21.cervence přišlo do amfiteátru na festival satiry a humoru přes tisíc lidí se smát až je bolo břicho, doražte na příští ročník 2013, sledujte web a tisk. S pozdravem MArtin HAšek
Od: Martin Hašek
28. 2. 2010 16:54
Nejdříve bych rád poděkoval za svěže psaný článek , který mě potěšil a zároven upozornil zvenku na pivní situaci v které se nacházíme.

Proto jsem pro tento rok zainvestoval do nové dvojpípy k stávající lukrovce s čtyřmi kohouty a s panem Bernardem pokřtíme " Haškův ležák " jenž je věnovaný signaturně pradědečkovi Járouškovi , jedná se o nefiltrované , nepasterované pivo , dle tradičních postupů vaření zdejšího pivovaru B.SCHOLZE , je to lahodný ležák s 5p. alkoholu , tedy hutné a silné pivo , spíše než na dlouhé pití k ochutnání ,jedno , dvě:) , dále bude stočené do lahví , ale již odfiltrované.
S tím i spojená pivní gastronomie , např. pečená kolínka na tomto lipnickém speciálu , půllitry s vlastním pořadovým číslem vyrytém zde u nás bruskou, atd , atd

Do budoucna plánujeme malý pivovar v investici do tří milionu , kde bych chtěl vařit ležák svůj , opravdově vařený v podhradí.

Děkuji a s upřímným pozdravem všem , jenž nám jsou věrní Martin Hašek

PS: thomasi , napis mi tvůj email

Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT