Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Mostecký Kahan

DOMÁCÍ
1. 12. 2009 22:11 autor: tomas
Čtenářů: 13536 | Fotogalerie
Komentáře: 11
Jsou nově vznikající pivovarská místa dlouho dopředu ohlašovaná, kde majitelé postupně různými tiskovými zprávami stupňují očekávání pivařů a jsou zároveň místa, kde se buduje ve vší tichosti a kde znenadání překvapí.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Igor
8. 1. 2010 08:20
Jako mostecký patriot jsem nemohl nezavítat. I když mám raději hořká piva, chutnalo mi a to velmi. Ale co jsem nemohl rozdýchat, byla řvoucí heligonka v reprácích. Ta kazila náladu nejen mě a zbytečně zvyšovala hladinu hluku na hostinec typu "hučák". Pan majitel si zřejmě myslí, že jsme všichni důchodci a do stylové staročeské restaurace patří nevyhnutelně garmoška. Mít stovku hřebík, tak si ho narvu do ucha...
Od: AM
18. 12. 2009 21:11
To Pechi: ano, ten pivovar je již dlouhou dobu uzavřen a neexistuje, kam přestěhovali technologii nevím, měl jsem na mysli, kdy byl pivovar ještě v provozu
Od: tomas
15. 12. 2009 21:16
To Roman Holoubek: Tak nějak. Taky si myslím, že to bylo jedno a to samý. To je jak s Bohemia classic, který by měl originálně podle svojí receptury vařit sládek Bílek ve Vratislavicích, ale pánové z pivovaru se na přímou otázku jestli je to tak, jen potutelně usmívali, takže to je taky nejspíš Konrád pod jiným názvem.
Od: Pechi
15. 12. 2009 16:35
No, to s tou technologií u nemocnice v Chebu je asi taky staršího data. Já tam byl asi v lednu 2009 a mně personál sdělil, že už je to všechno rozmontovaný a odvezený. Že by mlžili?
Od: Roman Holoubek
15. 12. 2009 14:53
To: Dwarf
Ano informace o tom, že jde o pivo dle jejich receptury byla sice zveřejněna. Na druhou stranu byl zarážející nejenom totožný sortiment včetně tmavé 18, ale dle mne i chuť. Měl jsem v průběhu 2 dnů Koutské i Chebské a nezdálo se mi, že by v nich byl rozdíl. Ovšem mohu se mýlit.

Jinak informace, že je něco vařené dle jejich receptury v jiném pivovaru se mnohdy nezakládají na pravdě a jde jen o marketingový tah. Mám na mysli několik případů o kterých osobně vím a další o kterých se domnívám že to tak je.
Od: AM
11. 12. 2009 19:04
Pokud jste ale pana Dymáčka v pivovaru u nemocnice zastihli, tak technologické zařízení při požádání ochotně ukázal. Alespoň já s tím neměl žádný problém.
Od: Dwarf
11. 12. 2009 15:57
v Chebu v Hradní krčmě se netočilo Koutské, ale Chebské pivo p. Dymáčka (i když vařené v Koutě, nicméně dle odlišné receptury a chebským sládkem) a skončilo to na podzim 2007... od té doby 2 pokusy o návštěvu prostor krčmy skončily na zabědněných vratech (naposled letos v létě)
Od: tomas
11. 12. 2009 13:55
Jestli ještě funguje ta restauračka v hradním sklepě netuším. I když jsem letos v Chebu byl 2x tak tam jsem se nedostal. Na hradě to údajně krachlo kvůli památkářům a já si taky nedokážu v tom nevelkým sklepě představit pivovárek, ale na druhou stranu ta malá varna co dělá p.Krýsl by se tam třeba vešla, tak uvidíme. Měl jsem nepotvrzený info o trochu větším pivovaru, kterej měli původně letos v Chebu otevírat, ale nějak to vyšumělo a těď jsem zaregistroval, že je na www.upv.cz nová značka Chebský pivovar a Chebské hradní, tak jsem myslel tohle.
Od: Roman Holoubek
11. 12. 2009 12:40
V Chebu? Že by stále pan Dymáček? Chtěl přemístit pivovar na hrad, ale pokud vím, nastaly tam nějaké komplikace a tak jen provozoval na hradě restauraci s Koutským pivem. Mimochodem, je to tam ještě? Já jsem byl v Chebu naposledy v červnu roku 2006. To to letí...
Od: tomas
11. 12. 2009 11:51
No jo, je to tak. Na ten Třinec a Cheb jsem si vůbec nevzpomněl. Jinak v Chebu je v plánu v dohledný době novej pivovárek tak jsem zvědavej co z toho vzejde.
Stránky : 1 2 >>
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT