Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Pivní 1. máj

DOMÁCÍ
11. 5. 2010 23:49 autor: tomas
Čtenářů: 5318 | Fotogalerie
Komentáře: 6
V záplavě všemožných prvomájových akcí konajících se s již dobrovolnou účastí jsem díky článku z místního tisku objevil i nepříliš anoncovanou, ale rozhodně zajímavou pivní akci, konající se v objektu torza bývalého domažlického pivovaru a protože nedaleký koutský pivovar jsem zatím také neměl možnost navštívit, tak blížící se víkend znamenal velkou pivně cestovatelskou výzvu.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Chody
12. 5. 2010 21:26
tomas: Nic neni tabu, jen jsem mel takovy pocit... Tak sorry
Od: tomas
12. 5. 2010 15:10
Marek: Tak zrovna já jsem nikdy netvrdil, že by měli všechny minipivovary dokonalý pivo. To si nějak pleteš. Co se týká těch sudů, tak většina byla s nápisem Kout, ale zahlídl jsem tam Radegast i Budvar jestli tě to zajímá. Nevím proč to nezmínit. Zrovna na pivním.infu se to rozebíralo daleko víc. Když tak mi pošli seznam témat, který jou při psaní o malých pivovarech tabu a není vhodné o nich psát.Dík.
Od: Marek Kamlar
12. 5. 2010 10:35
tomáš: Asi kvůli té nevhodné poznámce v souvislosti se stáčením Koutského do nekoutských KEGů. To sis mohl klidně odpustit. Víš, že to Koutští nemají ještě dořešené, a klidně přiléváš olej do ohně.

Jinak jsem rád, že i ty přicházíš na to, že české minipivovarnictví není jenom o tom dokonalém pivu, jak o něm básní např. Rosťa, ale je to také o pivu, které má proměnlivou kvalitu, o mizerném pivu. Takže díky za tuto tvoji proměnu.
Od: tomas
12. 5. 2010 09:48
Chody: a důvod?
Pechi: Jo Běleč byla dobrá. Na tu jsem úplně zapomněl.
Od: Chody - PI
12. 5. 2010 09:13
Být pivovarníkem z Koutu, tak bych Vás, pane Mach, příště nakopal do pr.ele...
Od: pechi
12. 5. 2010 09:06
K těm vzorkům: Běleč včelka dobrá, Chyše Märzen i Jantar vynikající, Purkmistr světlý ležák překvapivě nejlepší ze vzorků (nedovedu si to vysvětlit), Rybičky Duchmaus pšenka 14% vynikající, Horník 13% tmavá mi moc nejela, Dobřany pšenka 11% pitelná, ale nenadchla. V petkách v pohodě vše v lednici vydrželo, nebyl problém s nějakou zvětralostí. je fakt, že když už jsem něco otevřel, tak jsem si to taky dopil.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2018 | Provozováno na RS MAXSOFT