Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Vítek z Prčice s okolím

DOMÁCÍ
25. 8. 2010 22:30 autor: tomas
Čtenářů: 10988 | Fotogalerie
Komentáře: 3
O sedlecko-prčicku, respektive hospodách a pivních bodech v okolní krajině Českého Meránu už tu jednou byla řeč, ale nedávné otevření dlouho očekávaného pivovárku Vítek z Prčice bylo důvodem k opětové cestě do tohoto malebného kraje.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: tomas
13. 10. 2010 23:28
tojejedno: Nepovažuju se za znalce, možná snad za poučenýho amatéra, ale ve zmíněný hospodě (jestli myslíte tu U škrpálu) se mi při cca 3 návštěvách vždycky líbilo a nikdy jsem po pivu z V.Chlumce střevní problémy neměl...., takže si troufám tvrdit, že v rámci tamního okolí jde prostě o velmi dobrou hospodu. Vždycky jsem tam byl kolem poledne, tak nevím jak je to ze zakouřeností, ale jinak obecně k normální hospodě večer hluk místních pábitelů patří a já s tím nemám problém. Naopak se cejtím nesvůj v poloprázdným rádoby "lepším" podniku kde se člověk bojí hlasitě promluvit. Jak vaří v kuchyni u Vítka z Prčice nevím, ale jestli tak jak píšete, tak je to určitě škoda.
Od: pechi
12. 10. 2010 15:27
Že by Tomáš vynášel něco "do nebes", jsem si tedy nevšiml. Ono z jedné návštěvy dělat obecné závěry nelze. Spíš šlo o to, podělit se s ostatními čtenáři o své dojmy, hodnocení je a bude vždycky subjektivní záležitost. Já se třeba do místního pivovárku těším a chystám. A příště se nestyďte a nepište anonymně. Honza
Od: tojejednokdo
12. 10. 2010 12:51
Ten pán, co tady píše články musí být opravdu znalec. V první do výšin vynášené hospodě, mimo jiné zakouřené čtyřce, kde se nedá dýchat ani v nekuřáckém sále a s ukřičenými místními opilci to musí opravdu snést pouze silná nátura, po místním pivu má 90% z pivařů střevní problémy, musí se nechat, že jídlo se opravdu zlepšilo. A v té druhé, do výšin vynášené hospodě s místním pivovárkem, je pravda, že pokus o vaření vlastního piva je celkem úspěšný, ale ta kuchyně, z polotovarů umí vařit každý ňouma a vymyslet k obědu 5 druhů řízků, taky není žádné umění, o cenách ani nemluvím, městské ceny na vesnici, nic moc. Pan znalec by se měl zamyslet, co píše.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT