Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Dvojitá radost

DOMÁCÍ
18. 1. 2011 23:13 autor: tomas
Čtenářů: 17306 | Fotogalerie
Komentáře: 7
Rok 2010 přinesl mnoho pivních novinek a poslední loňský kvartál byl premiérový hned pro dva nové pivovary, které spojují nejen proinvestované miliony, ale i vyšší a neskrývané ambice.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: cesta
7. 4. 2011 16:11
Tak to bohuzel musite chdit nekam jinam snobaci ja tam byl spokojen jdu na pivko a ne koukat jak to tam vypada
Od: HackSkady
5. 3. 2011 05:16
treba zkontrolovat:)
Od: Energetik
24. 1. 2011 10:35
tomas: Naprosto souhlasím, narážka na Krásnou studánku je naprosto trefná.

Velká expanze nových minipivovarů je fajn, ale pomalu se musí začít oddělovat zrno od plev. Některé mini už rozhodně nestojí za vrácení se, i když vždy dávám druhou šanci. A bohužel Krásná Studánka zatím patří mezi pivovárky, ke kterým nemám důvod se jakkoliv vracet.
Od: tomas
21. 1. 2011 20:22
Energetik: Jo tak i mě se líbí, že je to stylově čistý, i když nejsem zrovna přesvědčenej o tom, že je strohej funkcionalismus vhodnej styl na interiéry restaurací. Osobně mám radši domácky útulnější podniky. Tím nemyslím kašírovaný restaurace typu přerovskýho Parníku, kde to zvenčí vypadá jak autosalon a uvnitř je interiér v námořnickým stylu, i když se ve městě žádnej přístav jaksi nevyskytuje. Jinak o letským pivku myslím ale ještě hodně uslyšíme narozdíl od výtvorů typu Krásná Studánka, který jsou spíš k pláči a zadarmo drahý.
Od: Energetik
20. 1. 2011 12:42
tomas: V tom souhlasím, já jsem taky milovník "starých hospod", vyhledávám je a pár jich i v Praze není problém najít. Ale vadí mi, když je utvořen nový podnik, který si na "starou hospodu" pouze hraje. Samozřejmě se dá udělat i citlivá rekonstrukce starých prostor, v tom souhlasím.

Ve svém příspěvku jsem narážel pouze na to, že MMX je krásným odrazem dnešní doby a nemůžu si pomoct, mě se prostě líbí. Kombinace betonu, skla a světlého dřeva se tam vyvedla. Ale podstatné prostě je, že pivo vaří téměř špičkové a nejedná se tak jen o minipivovar do počtu, kde ochutnám a pak se již nemám potřebu nutně vracet.
Od: tomas
20. 1. 2011 12:12
Energetik: Tak vono všechno má svoje. Do moderní budovy typu MMX se nehodí retro interiér, jako do historický budovy současnej minimalismus. Já mám třeba pro "starý hospody" slabost, ale je jasný, že se to nehodí dělat všude. Ty nový "starý" interiéry jsou taky často návratem k původnímu (za špičku v retro designu hospod u nás považuju třeba PU original restauranty), protože to leckde neuvěřitelně sprasil bolševik umakartem a linoleem.
Od: Energetik
20. 1. 2011 10:00
Pěkný článek. Jak jsem již psal do příspěvku na PI, tak si nemůžu MMX pivovar vynachválit. Dokonce i interiér restaurace mi přijde vkusný a pěkný, prostě odraz dnešní doby, jakési poselství budoucím generacím :-) Lepší než falešně budovat nově "starou" hospodu.

Prostě za mě velká spokojenost se vším a pivovaru držím palce.
Stránky : 1
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT